The Originals!

The Originals present: Club REQUEST

The Originals hebben iets te vieren! Vrijdag 10 november 2023 spelen ze hun jubileumshow “Club REQUEST” in De Groene Engel, Oss. In deze exclusieve concertsetting gaan de bekende allesspelers helemaal los op jouw verzoek. En jij kunt erbij zijn…

De beste verzoekjesband van Nederland zet het poppodium helemaal naar eigen hand. En naar de jouwe natuurlijk, want de vijf heren spelen uitsluitend wat jij wilt horen. Al sinds 2012 verovert de kleurrijkste feestband van het land publiek op festivals, bedrijfsevents, in concertzalen, stadions en feestenten. Overal speelden zij het dak er al af, zelfs live vanuit de studio van Radio 538 verpulveren zij luisteraars met hun fenomenale en genreoverstijgende acrobatiek.

En nu, om hun 11de verjaardag te vieren, is het tijd voor fans en andere feestgangers. Met Club REQUEST brengen The Originals hun onovertroffen show op geheel eigen wijze en op eigen kracht de clubs en podia in. Als een veelkleurige muzikale firecracker. Dat wil je niet missen. Koop je tickets op groene-engel.nl en vier Club REQUEST!