VVAL en nog meer moois! 31 jan 2013

2013 Is pas een maand oud, maar tjongejonge, wat hebben The Originals een prachtige start van het jaar achter de rug! Naast een aantal mooie nieuwjaarsborrels (zo heten die feesten formeel immers) en andere besloten feesten, werd er ook plek voor de heren vrij gemaakt op het podium van Ahoy' Rotterdam.

Tijdens de Vrienden Van Amstel Live waren The Originals uitgenodigd om te spelen op de 'crewparty', het feestje waarop alle artiesten en direct betrokkenen onderling de 15de verjaardag van VVAL vierden.

Natuurlijk is er gedurende zo'n avond ruimte voor gasten op het podium, waaronder Jeroen van Koningsbrugge, Gers Pardoel, Nick & Simon, VanVelzen, Nielson, leden van Bløf en Di-Rect en een aantal keihardrockende technici. Er ontstonden bijna een paar heel nieuwe acts op die avond! En ja, het bleef nog lange tijd onrustig in Ahoy', kijk maar!

Er volgen nog heel veel van dit soort schitterende avonden komend jaar! Reken er maar op dat ook jij komend voorjaar zulke toffe muzikale hoogtepunten kunt vieren samen met The Originals. Dus houd de agenda in de gaten...

Vul hier je e-mail in voor het allerleukste nieuws!