The Originals weer op ZAND! 14 aug 2013

Het droomdebuut van vorig jaar krijgt een vervolg: op 24 augustus spelen The Originals weer op Strandfestival ZAND! Jeroen van Koningsbrugge en Lieke van Lexmond hebben vanochtend het programma bekend gemaakt: naast The Originals zullen Guus Meeuwis, BLØF, Racoon, Nielson, Acda en de Munnik, JURK! en Gers Pardoel optreden op het strand van Almere.

Strandfestival ZAND wordt dit jaar meerdaags door het toevoegen van een eigen camping op het strand. Bezoekers kunnen de avond voor het festival en op de dag zelf overnachten in speciale tenten die door het festival worden geplaatst. Op de camping zullen intieme Kampvuurconcerten plaatsvinden en een DJ zal tot in de late uurtjes de afterparty verzorgen.

Presentatrice Lieke van Lexmond kijkt nu al uit naar het strandfeest: “Ik mocht Strandfestival ZAND vorig jaar voor het eerst presenteren en het was één groot feest. Ondanks het feit dat het de warmste dag van 2012 was met 35 graden. Mensen genoten letterlijk al pootje badend in het water van de optredens”. Jeroen van Koningsbrugge: “Dat is ook precies wat het festival is. Een gezellige dag op het strand met je vrienden of familie, alleen kom je dan ineens ook Guus Meeuwis en Gers Pardoel tegen. Ik heb er weer enorm veel zin in”.

Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere. Alle edities waren met 25.000 bezoekers uitverkocht.

Strandfestival ZAND 2013

Met Guus Meeuwis, BLØF, Racoon, Nielson, Acda en de Munnik, JURK!, Gers Pardoel en The Originals

Zaterdag 24 augustus 2013

Almere Strand
Kaarten: € 25,- (excl. servicekosten)
Terrein open: 12.00 uur
Presentatie: Jeroen van Koningsbrugge & Lieke van Lexmond

Kaarten voor Strandfestival ZAND kosten € 25,- en zijn vanaf 20 maart om 09:00 uur te koop via de website www.strandfestivalzand.nl of bij een Primera vestiging.

Vul hier je e-mail in voor het allerleukste nieuws!