The Originals stijgen op voor Serious Request

Voor The Originals is ‘the sky the limit’ tijdens 3FM Serious Request in Heerlen. Letterlijk, want op zondag 20 december speelt de band verzoekjes vanaf een rijzend podium op het hoofdpodium bij het Glazen Huis. Bij elk betaald verzoekje stijgen The Originals steeds iets verder op. Hoe hoger de donaties aan jongeren in conflictgebieden, hoe hoger Neerlands beste verzoekjesband de lucht in gaat.

Serious Request, live!
The Originals spelen álles op verzoek. Speciaal voor SR15 betaalt het publiek nu voor elke aanvraag bij de band. De band speelt niet alleen live, maar op een hoogte van 12 meter worden de omstandigheden niet gemakkelijker, een bijzondere uitdaging dus! Axel Lindelauf, toetsenist van The Originals, legt uit: “We willen graag een substantiële bijdrage leveren aan Serious Request in mijn thuisstad Heerlen, dus doen we het anders dan anders. We laten mensen voor één keertje betalen voor hun verzoek, en om te laten zien hoe hoog de opbrengst is, stijgen we per donatie. Serious Request Heerlen en 3FM boden ons hiervoor een plek aan op het hoofdpodium. Zo bereiken we nog meer mensen voor een zo hoog mogelijke opbrengst van onze ‘Serious Request, live!’ actie. We gaan met z’n allen voor een absoluut hoogtepunt!”.

Muzikaal en interactief hoogtepunt
The Originals hebben al heel wat muzikale hoogtepunten bereikt. De mannen speelden al álles op verzoek in het Holland Heineken House Vancouver, Bevrijdingspop Haarlem, Paaspop, Live38 XXL, in het Glazen Huis, bij DWDD, op verschillende edities van Strandfestival ZAND en De Vrienden Van Amstel Live. Met dit optreden voor Serious Request 2015 voegen ze een heel nieuwe dimensie toe aan de show en tillen The Originals muzikale interactie naar een hoger plan.

Bovendien kan de band dankzij enthousiaste medewerking van sponsoren de hoogste bieders ook belonen met iets anders dan livemuziek. Zo stelt Amsterdam Marketing i.s.m. Apollo Hotels & Resorts een volledig verzorgd weekendje in de hoofdstad ter beschikking, fashionketen The Sting biedt forse kledingcheques, TUI Heerlen&Maastricht biedt een dikke reischeque aan, het Ukuleleplein stelt een kleurrijke ukulele ter beschikking, lijstenmakerij Boselie biedt een handgemaakte lijst met gesigneerde bandfoto aan en voor een gelukkige bieder zijn er twee tickets beschikbaar voor het uitverkochte De Vrienden Van Amstel Live 2016 waar The Originals ook in 2016 weer acte de présence geven.

Doneer The Originals door het dak!
The Originals spelen in Heerlen live op Het Podium (de Bongerd, naast 3FM’s Glazen Huis) op zondag 20 december tussen 14:30 en 18:00 uur.

Kom langs, trek je portemonnee en dien jouw Serious Request in, dan zorg je samen met The Originals voor een zo hoog mogelijke donatie aan 3FM’s Serious Request in Heerlen...van ten minste twaalf meter!

Klik voor meer info naar www.SRH15.nl.

DOWNLOAD: Persbericht SR15 (.pdf) | 0,07Mb DOWNLOAD: Persfoto SR15 (.jpg hr) | 6,68Mb
Vul hier je e-mail in voor het allerleukste nieuws!