The Originals nu ook akoestisch op verzoek 16 apr 2014

The Originals spelen nu ook akoestisch alles op verzoek! Gewapend met akoestische gitaar, bas ukelele, blaasorgel en cajon, speelt de band - zoals je van ze gewend bent - direct ieders muzikale wens. Intiem, betaalbaar en superflexibel.

Het afgelopen jaar stond de interactieve coverband in deze setting al op verschillende plekken in het land. Bij de sfeervolle kampvuurconcerten in het Amsterdamse Bos bijvoorbeeld, en als vrolijke binnenkomer aan de rode loper van het Ronald McDonald Kinderfonds Gala. Ook tijdens Vrienden Van Amstel Live 2014 was het de frisse start van hun dagelijkse show.

De reacties op het akoestische werk zijn bijzonder positief en het plezier van de band is enorm, dus doen de heren dit graag vaker! Bijkomend voordeel: de akoestische setting behoeft niet persé een podium of techniek, het past dus werkelijk overal en het is mede daardoor zeer betaalbaar.
 

The Originals zijn volledig akoestisch te boeken of in combinatie met hun spetterende reguliere show. Neem contact op met Tribe Boekingen voor alle info en mogelijkheden. (foto's: Paul Bergen/Amstel)

Vul hier je e-mail in voor het allerleukste nieuws!