The Originals als soundtrack deze zomer! 29 jun 2015

The Originals gaan superlekker de zomer in! De eerste echte zonnestralen schenen tijdens het Volvo Ocean Race Festival. Naast The Originals en Anouk stonden op het uitverkochte Norfolk terrein ook Miss Montreal, Nielson, Gers Pardoel en Typhoon op het podium. Klik hier voor foto's. En ook op de Maasbrachter Havendagen liet de zon zich van z'n allerbeste kant zien. En er volgen veel meer zonnige shows:

Op 4 juli sluiten The Originals de eerste dag van het Negen Pleinen Festijn in De Efteling af. Het weer alleen al doet Piet Paulusma in vreugde ontvlammen, moet je nagaan wat er gebeurt iedereen er ook nog z'n favoriete liedje bij ze aan mag vragen! Daarna vertrekt de band naar het stand van Vlieland voor Beachfestival Vlieland Groet. Lekkerrr!

Traditiegetrouw zijn The Originals natuurlijk nadrukkelijk aanwezig in Nijmegen tijdens de Vierdaagsefeesten. Op verzoek staan ze dit jaar midden in de stad op de te gekke podia van De Molenstraat, Koningsplein en Faberplein en gaan ze een avond gezellig op doortocht in Cuijk. Diezelfde week zie je The Originals ook op een van de oudste festivals van 't land: Volksfeest Nieuw Schoonebeek, wat eens in de vijf jaar wordt gehouden.

En dan gaan de heren even op standby. Nagenieten van juli en weer opladen voor augustus, want na de vakantie stappen ze met slippers en instrumenten direct Almere Strand weer op voor Strandfestival Zand 2015.

Het wordt echt een heel lekkere zomer...met The Originals als jouw live soundtrack! (foto: Jan Kan)

Vul hier je e-mail in voor het allerleukste nieuws!