Eindejaars Songference 2017 van start! 01 nov 2017

"De eindejaars songference van The Originals een verrassend en enthousiasmerend concept waarmee de band zichzelf weet te onderscheiden van andere muzikale theaterprogramma’s. Hun energieke voorkomen, muzikale genialiteit en de creatieve vorming van de voorstelling maken de avond tot een muzikaal succes." (maxazine.nl)

De première van de Eindejaars Songference 2017 was een groot succes! Na anderhalf jaar voorbereiding en maanden intensief repeteren is op 27 oktober in Vught de eerste theatervoorstelling van The Originals een feit. Kortom, de Eindejaars Songference 2017 is onderweg! Tot het einde van het jaar trekken The Originals langs 19 theaters door het hele land. 

In de Eindejaars Songference 2017 blikken The Originals samen met de zaal muzikaal terug op de belangrijkste nieuwsfeiten, mooiste sportmomenten van het afgelopen jaar. Maar ook nieuws uit de regio en persoonlijke hoogtepunten van het publiek worden op verzoek direct in de voorstelling verwerkt door The Originals. Zo wordt elke avond net even anders.

"Een nieuw theaterconcept is geboren en gevormd tot een levensvatbaar geheel. Laten we hopen dat we de komende jaren de heren mogen terugzien in de Nederlandse Theaters. Want één ding is zeker, ze zijn ongelofelijk goed en hun muzikaliteit is verbazingwekkend!Lees hier het volledige verslag van de première op maxazine.nl.

[foto's: Deek Fotografie]

Vul hier je e-mail in voor het allerleukste nieuws!