Bij The Originals op basgitaar: Lars van Starrenburg! 05 jul 2016

 

The Originals hebben een nieuwe bassist in de gelederen: Lars van Starrenburg! Lars heeft al bijzonder veel muzikale kilometers gemaakt, vooral als bassist van zijn band Rigby. Met die band bracht hij vier albums uit en veroverde hij tussen 2008 en 2015 alle grote podia van Nederland. Daarnaast kreeg Rigby nog extra bekendheid als o.a. schrijvers van het Serious Request anthem 2009 en als de huisband van tv-programma De Wereld Draait Door.


Ook was Lars actief op podia en in studio’s met bijvoorbeeld Lisa Lois en Ed Struijlaart. Geen kleine jongen dus, die Lars. Met zijn energieke podiumpresentatie en z’n meesterlijke spel is Lars perfect op z’n plek bij The Originals, als multi-instrumentalist en als alleskunner.

 

Lars neemt op het podium de bas uit handen van Hans Vorstenbosch, die vanaf nu de overhand gaat nemen op z’n oude liefde, de gitaar. Het instrument dat hij overneemt van Rias Baarda.

 

Gitarist Rias heeft namelijk afscheid genomen van The Originals. Na jarenlang non stop alles op verzoek gespeeld te hebben, wil hij graag tijd vrijmaken om andere muzikale talenten ten toon te spreiden. Rias is namelijk niet alleen een te gekke gitarist en zanger, maar ook een fantastische songwriter. Zodoende kiest hij voor het artistieke ruime sop. Axel, Erik, Hans, Ingmar, Lars en William wensen ‘m ontzettend veel muzikaal succes en plezier op deze nieuwe koers. Of om het in z’n eigen woorden te zeggen: “Rock-’n-roll in de vrije wereld!”.

 

Vanaf juli zie en hoor je Lars van Starrenburg dus op het podium bij The Originals. Natuurlijk geheel in stijl gekleed in het roze, speelt ook hij moddertjevet álles op verzoek!


ps. de kersverse promofoto en bandbio vind je onder Pers & Promotie.

 

Vul hier je e-mail in voor het allerleukste nieuws!