Coverband boeken?

Een goede coverband boeken is niet moeilijk, maar ook de juiste allround coverband huren is stukken lastiger. Er zijn legio te gekke coverbands in Nederland te boeken of te huren. Geen enkele coverband is echter zo bijzonder als The Originals. Zij spelen alles op verzoek! Dat past dus op elk feest en event en is altijd raak bij elk publiek!

 

Veel meer dan coverband repertoire

Je zoekt dus een allround coverband met een breed repertoire, een pakkende show, een gezellige dosis humor en met waanzinnige muzikaliteit. Boek dan The Originals! Deze unieke party coverband heeft het allemaal. Behalve dan een standaard coverband repertoire, de vijf topmuzikanten spelen namelijk alles!

 

The Originals spelen alles op verzoek

Midden in het publiek staat een speciaal podiumpje waar iedereen live zijn of haar verzoekje kan aanvragen. De doorgewinterde feestband zet het liedje dan onmiddellijk in, ongeacht de artiest of het genre. Niet bepaald de zoveelste playlist coverband dus. Sterker nog, The Originals zijn de enige zónder coverband playlist! Werkelijk geen enkel optreden is hetzelfde. Kortom, wil je een originele coverband boeken? Kun je altijd The Originals huren!

 

De ultieme coverband huren!

De beste coverband van Nederland boek je exclusief bij Tribe Boekingen op telefoonnummer: 0413-78 88 88 of stuur een mail naar: info@tribeboekingen.nl. Ook kun je online contact opnemen via het contactformulier.

Meer informatie over de ideale feestband vind je onder The Originals en extra beeldmateriaal bij Media. Hier beneden kun je alvast zien hoe het repertoire van coverband The Originals tot stand komt live op Radio538.

 

Vul hier je e-mail in voor het allerleukste nieuws!