The Originals, niet zomaar een coverband!

The Originals is een unieke coverband in Nederland! Deze muzikale top act speelt alles op verzoek, maar dan ook écht alles. De heren hebben meer dan 5000 liedjes direct paraat wanneer het publiek hier live om vraagt. Welke andere coverband gaat er vol vertrouwen een uitverkochte Ziggo Dome tegemoet zonder setlijst? Precies :)
 

De ultieme allround coverband

De vijf rasmuzikanten spelen al jaren alles op verzoek, overal in Nederland. Maar The Originals is meer dan zomaar een allround coverband. De show is volledig interactief en bijzonder spontaan; het publiek bepaalt de muziek, live vanaf een speciaal podiumpje in de zaal. Een coverband dus die keer op keer met de billen bloot gaat.
 

Muzikale top coverband

De optredens van de band zitten vol humor, muzikale capriolen en toffe showelementen, zoals het opvallende ledscherm. Muzikaal gezien is The Originals een top coverband. Liedjes krijgen hun eigen draai, worden vol overgave gebracht (uit het koppie, dus geen iPads op het podium) en sommige covers klinken haast beter dan het origineel. Ze worden ook niet voor niets regelmatig aangekondigd als ‘De beste coverband van Nederland’.

 

De partyband voor iedere plek

Ook gaat de band veel verder dan elke party coverband. Want door hun flexibiliteit, onuitputtelijke repertoire en jarenlange ervaring passen ze zich naar wens aan in elke setting, elke sfeer en elk publiek. The Originals speelt elektrisch én akoestisch, als voorprogramma, tussenact of gewoon avondvullend. Wat voor event je ook organiseert, met de beste coverband van Nederland in huis eindigt het altijd in een groot feest!

 

De beste coverband van Nederland boeken?

The Originals boek je exclusief bij Tribe Boekingen op telefoon: 0413 78 88 88 of mail naar: info@tribeboekingen.nl.

Ook kun je online contact opnemen via het contactformulier. Meer informatie over de top coverband vind je onder The Originals en beeldmateriaal staat in Media.

Vul hier je e-mail in voor het allerleukste nieuws!