Tim Brink - Drums, percussie en zang

Tim Brink is niet zomaar een drummer. Al vroeg sloeg Tim de klok rond, een beroepskeuze was dus snel gemaakt. In 2007 studeerde hij af aan het Alkmaars Conservatorium en in 2009 deed hij dat nog eens aan de LA Music Academy in Pasadena (in de VS dus). En toen ging ging het in razend tempo...

Tim werd een veelgevraagd freelance drummer. Hij zat achter de ketels bij verschillende musicals als De Jantjes en A Chorus Line, hij begeleidde artiesten als Birgit Schuurman, Willeke Alberti en George Baker en hij drumde in verschillende bands. Met zijn eigen coverband D-Sign roffelde hij jarenlang het hele land door en in de band van zanger Falco Luneau deed hij clubtours, festivals en speelde hij op radio en tv. Ook doet Tim regelmatig studiowerk voor anderen, heeft hij zelf een studio en geeft al meer dan vijftien jaar les in o.a. Amsterdam en Haarlem.

Klinkt allemaal als een klok, maar weet je wat echt heel bijzonder is aan deze man: Tim kan zingen en beter nog, hij heeft rappen-en-drummen tot kunst verheven... Dames en heren, bij The Originals op drumstel: Tim Brink!

Vul hier je e-mail in voor het allerleukste nieuws!