The Originals, alles op verzoek!

The Originals spelen alles op verzoek. Maar dan ook echt álles. Op verzoek! Verzin een liedje, vraag het aan en The Originals spelen het direct. Met hun onovertroffen show verovert de band elk publiek, op festivals en bedrijfsevents, in concertzalen, feesttenten en zelfs vanuit de radiostudio.

Tijdens hun maandelijkse showcase in De Coen & Sander Show op Radio 538 en op plekken als Strandfestival ZAND, 538Live XXL, De Vrienden van Amstel Live, Dutch Week Val Thorens en de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, bewijzen The Originals keer op keer hun naam als de meest muzikale en interactieve live-act van Nederland.

100% interactief muziekspektakel
Het publiek staat centraal in de show, want vanaf het verzoekjespodium midden in ‘de zaal’ bepalen mensen zelf wat The Originals spelen. Tel daar hun aanstekelijke enthousiasme, drie opvallende led-schermen, de nodige instrumentale acrobatiek en natuurlijk hun stralend roze pakken bij op en je bent verzekerd van 100% interactief muzikaal spektakel! Niet voor niets werden ze al uitgeroepen tot Populairste Party Band van Nederland.

The Originals zijn Axel Lindelauf (toetsen, zang),  Hans Vorstenbosch (gitaar, zang, toetsen), Jeroen van den Berg (leadzang), Lars van Starrenburg (bas, zang) en Tim Brink (drums, percussie). De vijf multi-instrumentalisten hebben naast The Originals hun sporen al ruimschoots verdiend met acts als De Coronas, Volumia!, Ed Struijlaart, jeWelste, VanVelzen, Falco Luneau en Rigby.

Kortom, wat is jouw favoriete liedje? Reken maar dat The Originals het spelen!

 

Vul hier je e-mail in voor het allerleukste nieuws!