Vliegende start van 2018!
03 jan 2018

Voor The Originals was 2017 het jaar van onze eerste "Eindejaars Songference" theatertour. Maar ook een jaar met meer dan 100 shows en we maakten maandelijks de vaderlandse radio onveilig!

En dan begint 2018 ook een vliegende start op o.a. het jubilerende Vrienden Van Amstel LIVE!Lees meer....
Eindejaars Songference 2017 van start
01 nov 2017

De première van de Eindejaars Songference 2017 was een groot succes! Na anderhalf jaar voorbereiding en maanden intensief repeteren is sinds 27 oktober de eerste theatervoorstelling van The Originals een feit. Tot het einde van het jaar trekken The Originals langs 19 theaters door het hele land. Check de speellijst hier onder!

"Een nieuw theaterconcept is geboren en gevormd tot een levensvatbaar geheel. Laten we hopen dat we de komende jaren de heren mogen terugzien in de Nederlandse Theaters. Want één ding is zeker, ze zijn ongelofelijk goed en hun muzikaliteit is verbazingwekkend!"Lees meer....
EINDEJAARS SONGFERENCE 2017

The Originals gaan het theater in! Met hun Eindejaars Songference 2017 blikt de band muzikaal terug op het afgelopen jaar. De belangrijkste nieuwsfeiten, mooiste sportmomenten en jouw persoonlijke hoogtepunten van 2017 komen als liedjes nog één keer voorbij, op verzoek!

De Eindejaars Songference 2017 van The Originals is het meest muzikale en interactieve jaaroverzicht ooit. Bavo Galama tekent voor de regie, dat wil je echt niet missen!

Kijk hier onder in de speellijst, koop nú alvast je tickets en maak samen met The Originals de soundtrack van het jaar!Lees meer....
THEATERTOUR 2017
Vul hier je e-mail in voor het allerleukste nieuws!